UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Wat gebeurt er met mijn inloggegevens?

Wat gebeurt er met mijn inloggegevens?

Uw inloggegevens (naam, e-mailadres en wachtwoord) worden voor uzelf bewaard, zodat u later nog eens kunt inloggen en uw training en antwoorden kunt bekijken. UWV doet verder niets met deze gegevens.