UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan deze training?

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan deze training?

Om deel te nemen aan de trainingen heeft u een computer of tablet nodig met:

  • Een browser (die javascript ondersteunt), bijvoorbeeld Internet Explorer 6 of hoger, Safari, Google Chrome of Firefox
  • Breedband internetverbinding
  • Luidspreker of oortelefoon
  • Videoprogramma