Kan ik tussendoor stoppen?

Ja, u kunt de training altijd tussendoor stoppen. U kunt een volgende keer weer verdergaan waar u gebleven bent.

Let wel op! Antwoorden die u heeft ingevuld in de vrije invulvelden, worden niet bewaard. De andere antwoorden wel, bijvoorbeeld bij de meerkeuze vragen, of waar u antwoorden aanvinkt. Wilt u de antwoorden in de invulvelden ook bewaren, sla deze dan zelf op voordat u de training verlaat. Dit doet u zo:

1. Klik in de linkerkolom van de opdracht op ‘Uw opdracht opslaan en printen’.
  2. Klik op ‘Document maken’.
  3. Klik vervolgens op ‘Word document maken en printen’. Het document wordt nu op uw computer opgeslagen.

Kunt u het document niet vinden? Kijk dan in de map ‘Downloads’.