UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Om uw account te verwijderen, klikt u rechts bovenin op uw accountnaam en vervolgens op ‘Profiel bekijken’. U komt nu op een scherm waar uw gegevens staan. Klik rechts op de 3 puntjes en vervolgens op ‘Account verwijderen’. U kunt nu uw account verwijderen.