Wat moet ik doen als mijn geluid het niet doet?

Voor deze training heeft u een computer met een geluidskaart en luidspreker of een hoofdtelefoon nodig. Controleer of uw speakers of hoofdtelefoon goed zijn aangesloten. Het kan zijn dat u uw browser of computer opnieuw moet opstarten, nadat u uw hoofdtelefoon of boxen heeft aangesloten.

Heeft u geen geluidskaart en speakers? Dan kunt u de gesproken tekst ook lezen. Klik daarvoor op de knop ‘Lees mee’ onder de video’s.