Wat moet ik doen als de video niet of slecht afspeelt?

De video's in dit programma zijn zo licht mogelijk gemaakt, zodat ze goed afspelen als u een wat tragere internetverbinding heeft. Toch komt het voor dat een video hapert of zelfs stilstaat. Dit kan liggen aan uw internetverbinding. Ook oude computers zijn soms de oorzaak van het niet of slecht afspelen van de video’s. U kunt dan proberen de online training op een andere computer te volgen.