Wat moet ik doen als de pagina leeg blijft?

Als de pagina niet goed laadt, kunnen er verschillende oorzaken zijn. Controleer het volgende:

• Werkt uw internetverbinding? Maak opnieuw verbinding wanneer dit niet het geval is. Of neem contact op met uw internetprovider wanneer dit niet lukt.
  • Is uw browser vastgelopen? Start zo nodig uw browser opnieuw op.
  • Het kan ook zijn dat er een fout is opgetreden. Stuur dan een e-mail naar de helpdesk van werk.nl. Probeer in dat geval de fout goed te beschrijven.
  • Wanneer krijgt u de fout?
  • Is er een melding van de fout?