Waar kan ik een vraag stellen over de online trainingen?

Heeft u nog vragen? En heeft u het antwoord niet gevonden bij deze veelgestelde vragen? Stuur dan een e-mail naar de helpdesk van werk.nl. Vermeld daarin duidelijk over welke online training u een vraag heeft.

Heeft u een technisch probleem? Geef dan ook de volgende gegevens door:

• Beschrijf stap voor stap wat u doet.
  • Ziet u een foutmelding? Beschrijf welke foutmelding u ziet. Let op: stuur geen bijlagen mee. Die kunnen wij vanwege de veiligheid niet ontvangen.
  • Welk besturingssysteem gebruikt u? Bijvoorbeeld: Microsoft Windows XP, Windows 7, Vista of MAC OS.
  • Welke internetbrowser gebruikt u? Dit is het programma waarmee u op internet gaat, bijvoorbeeld: Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari.