UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Hoe ga ik in een training door naar een volgend hoofdstuk?

Hoe ga ik in een training door naar een volgend hoofdstuk?

Als u naar het volgende hoofdstuk van een training wilt gaan, klikt u linksboven op ‘Menu’. Hiermee opent u het menuvenster. Klik op de pijl achter de titel van de training die u volgt, om het menu uit te klappen. U ziet dan alle hoofdstukken staan en kunt een hoofdstuk kiezen.