UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Hoe ga ik in een training door naar de volgende pagina?

Hoe ga ik in een training door naar de volgende pagina?

Als u naar de volgende pagina van een training wilt gaan, klikt u links boven op ‘Menu’. Hiermee opent u het menuvenster. Klik op de pijl achter de titel van de training om het menu verder uit te klappen. U ziet dan alle hoofdstukken. Kies het volgende hoofdstuk.