Hoe kom ik terug bij het begin van een training?

U kunt op 2 manieren terug naar het begin van de training.

• Klik linksboven op ‘Menu’. Hiermee opent u het menuvenster. Klik op de pijl achter de titel van de training om het menu verder uit te klappen. U ziet dan alle hoofdstukken. Als u op het eerste hoofdstuk klikt, gaat u naar het begin van de training.
  • U kunt ook op de ‘Terug’-pijl in uw browser klikken tot u weer bij het begin van de training bent.