Ik ben ingelogd en naar de meest gestelde vragen gegaan. Hoe kom ik weer in de training?

Ik ben ingelogd en naar de meest gestelde vragen gegaan. Hoe kom ik weer in de training?

De pagina met meest gestelde vragen, opent in een nieuw tabblad. De training die u volgde, staat dus nog open in het oorspronkelijke tabblad of venster.

U kunt het tabblad ‘Meest gestelde vragen’ ook sluiten door op het kruisje naast de titel van het tabblad te klikken.