De tekst op de website staat ineens in het Engels. Hoe zet ik dit weer terug?

De tekst op de website staat ineens in het Engels. Hoe zet ik dit weer terug?

U verandert de tekst op uw scherm van Engels naar Nederlands door uw persoonlijke profiel aan te passen. Dit doet u zo:

1. Klik rechtsboven op uw accountnaam en daarna op ‘Profiel bekijken’. U komt nu op een scherm waar uw gegevens staan.
  2. Klik rechts op de 3 puntjes en daarna op ‘Profiel bewerken’.
  3. In de rechterkolom ziet u ‘Taal’ staan. Kies hier voor ‘Dutch’ (Nederlands).
  4. Klik onderaan de pagina op ‘Opslaan’.