Waarom kan ik niet inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord?

Waarom kan ik niet inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord?

Als het niet lukt om in te loggen, kan het zijn dat u:

1. inlogt met uw oude inloggegevens. Deze inloggegevens kunt u niet meer gebruiken, omdat de online trainingen van UWV in februari zijn vernieuwd. Onze excuses voor het ongemak. Wij adviseren u een nieuw account aan te maken.
  2. een typefout maakt in uw e-mailadres of wachtwoord. Voer uw gegevens daarom nog een keer in.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ om uw wachtwoord te herstellen. Let op: na 5 mislukte pogingen wordt uw account voor 15 minuten geblokkeerd.