UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Welke gegevens moet ik invullen voor de online trainingen van UWV?

Welke gegevens moet ik invullen voor de online trainingen van UWV?

  • Uw naam
  • Uw e-mailadres
  • een wachtwoord, dat u zelf kunt kiezen

Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de online trainingen van UWV. Ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.