UWV gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onlinetrainingen.uwv.nl bezoekt. UWV gebruikt tracking cookies om het gebruik van onlinetrainingen.uwv.nl te analyseren.

Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam. U ontvangt van ons verschillende e-mails. Bijvoorbeeld wanneer u aangeeft dat u uw wachtwoord bent vergeten. Daarom is het belangrijk dat u een geldig e-mailadres invult bij het aanmaken van uw account. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de online trainingen van UWV.