Wat moet ik doen als ik een wachtwoord aanvraag en de volgende melding krijg: ‘Dit e-mailadres is niet bekend bij ons’?

Wat moet ik doen als ik een wachtwoord aanvraag en de volgende melding krijg: ‘Dit e-mailadres is niet bekend bij ons’?

In dat geval heeft u waarschijnlijk uw e-mailadres niet juist ingevuld. Of u heeft een ander e-mailadres opgegeven toen u uw account aanmaakte. Vul uw e-mailadres nogmaals in en kijk of u dezelfde melding krijgt.