Waar kan ik een vraag stellen over de online trainingen?

Heeft u nog vragen? En heeft u het antwoord niet gevonden bij deze meest gestelde vragen? Stuur dan een e-mail naar onze helpdesk. Vermeld daarin duidelijk over welke online training u een vraag heeft.

Heeft u een technisch probleem? Geef dan ook de volgende gegevens door: • Beschrijf stap voor stap wat u doet. • Ziet u een foutmelding? Beschrijf welke foutmelding u ziet. Let op: stuur geen bijlagen mee. Die kunnen wij vanwege de veiligheid niet ontvangen. • Welk besturingssysteem gebruikt u? Bijvoorbeeld: Microsoft Windows XP, Windows 7, Vista of MAC OS. • Welke internetbrowser gebruikt u? Dit is het programma waarmee u op internet gaat, bijvoorbeeld: Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari.

U kunt ook uw feedback doorgeven via de knop ‘uw mening’. Let op: u geeft de feedback dan anoniem door. Wij kunnen u daarom geen feedback sturen op uw probleem/vraag. Wij zullen uw vraag altijd wel in behandeling nemen.