Waarom kan ik niet inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord?

Waarom kan ik niet inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord?

Heeft u uw account langer dan 6 maanden niet gebruikt? Dan wordt uw account automatisch verwijderd. Natuurlijk kunt u altijd een nieuw account aanmaken om online trainingen te volgen.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ om uw wachtwoord te herstellen.