Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn account verwijderd wordt, waarom wordt mijn account verwijderd?

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn account verwijderd wordt, waarom wordt mijn account verwijderd?

Het UWV verwijderd accounts van online trainingen waarop meer dan een half jaar niet ingelogd is. Wij doen dit zodat ons systeem up-to-date blijft en omdat we uw gegevens niet langer dan noodzakelijk willen bewaren. Het gaat hierbij alleen om het account van de online trainingen. Uw account op Werk.nl dat gekoppeld is aan uw DigiD blijft actief.

Wilt u uw account voor online trainingen graag behouden? Log dan binnen zes dagen na het ontvangen van de e-mail in op uw account. Uw account wordt dan niet verwijderd. Nadat uw account verwijderd is kunt u altijd een nieuw account aanmaken en weer online trainingen volgen.